Proteze externe de san

Proteza Comfort Active TriLite 1054X

    

Datorita formei triunghiulare poate fi utilizata in ambele parti ale pieptului.

Se potriveste perfect la practicarea inotului

Cu pana la 25% mai usoara fata de o proteza obisnuita.

Mantine o temperatura optima datorita pernitelor de aer.

Compozitia materialului: 100% silicon

Proteza de san Active TriLite Asymmetric 1084L/R

  

Proteza-san Active TriLite Asymmetric. Modelul Active TriLite Asymmetric are prelungire spre zona subaxilara, lucru indicat in cazul scoaterii ganglionilor subaxilari.

Datorita modelului cu prelungire spre zona subaxilara amintit mai sus, se achizitioneaza fie pentru partea dreapta, fie pentru partea stanga a pieptului.

Compenseaza efectele unei operatii totale.Model ideal pentru un bust greoi/dificil, cu tendinta spre limfedem.De asemenea, este un produs recomandat pentru practicarea unui sport, in special inot.  

Compozitia materialului: 100% silicon.

 

 Proteza din silicon usor 1151X

  

Proteza de san din silicon usor, Amica SuperSoft.  Realizata cu o tehnologie unicat ce are la baza sistemul FlexGap® - patent Anita - adica pliul special situat pe spatele protezei ce permite acesteia sa se miste sau sa se aplatizeze exact ca sanul sanatos.

 Cu acest nou produs, Anita Care, va ofera o proteza atat de moale si placuta la atingere, incat de la prima utilizare veti fi fascinata de confortul oferit.

Ideala pentru un bust greoi/dificil, cu tendinta spre limfedem, pentru practicarea sportului si de asemenea, pentru zone ce prezinta cicatrice post-mastectomie ca urmare a tratamentului de cancer de san. 

 Compozitia materialului: 100% silicon.