Proteze de san

SET GRATUIT prin Casa de Asiguari de Sanatate
PROTEZA DE SAN SI SUTIEN post-mastectomie
Lenjerie dupa mastectomie
Sutien special cu buzunare pentru proteza
Accesorii si buzunare pentru proteza
Costum de baie cu buzunare pentru proteza
BIANGI oferă o gamă largă de lenjerii după mastectomie marca ANITA Dr Helbig GmbH-Germania special adaptate la dorințele si nevoile femeilor aflate după o intervenție chirurgicală la sân.
Brandul ANITA este specialist în domeniul protezelor externe de sân și sutiene speciale cu buzunar, cu o experiență de 100 de ani.

Proteze de san

După o operaţie de mastectomie, femeile care sunt nevoite să poarte o proteză de sân au nevoie de o lenjerie specială. Pentru a uşura viaţa acestor femei, ANITA Care oferă o gamă largă de sutiene cu buzunare pentru proteză de diferite modele şi culori. Toate aceste sutiene sunt confecţionate din materiale moi, testate biologic. Pentru a asigura fixarea sigură a protezei, decolteul şi răscroitura mănecii sunt croite mai înalt, banda inferioară este mai lată. La mărimi mai mari bretelele şi spatele sunt mai late pentru a asigura confortul necesar. Oferta de sutiene cu buzunare pentru proteză care conţine modele simple, netede până la modele feminine elegante este completată de modele ale gamei ANITA şi ANITA Active care cu ajutorul unui buzunar ulterior aplicat se pot purta ca şi sutiene pentru proteză.

Proteze externe de san

  • Proteza de san textila imediat dupa operatie
  • Proteza de san din silicon greutate redusa
  • Proteza de san din silicon greutate normala
  • Proteza de san pentru compensare partiala
  • Proteza de san pentru sport
  • Accesorii penru proteza de san
Call Now Button