Orteze membrul inferior

Ortezele pentru membrele inferioare sunt dispozitive medicale ce sustin si protejeaza articulatiile la nivelul membrelor inferioare, Sunt mai mult sau mai puţin rigide, adaptate fiecărei articulaţii, utilizate pentru a corecta, a limita mobilizarea excesivă şi dureroasă sau chiar a bloca mişcarea, în vederea sudării oaselor rupte sau pentru a facilita resorbţia inflamaţiei părţilor moi, înconjurătoare.

INDICATII: In urma diverselor tipuri de traumatisme – fracturi, entorse si luxatii. In perioadele de recuperare dupa o interventie chirurgicala, in urma operatiilor estetice, pentru asigurarea unei posturi corecte si pentru confortul fizic.
Se recomanda folosirea ortezelor in scopuri corective: pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei toracale, pentru indreptarea umerilor si spatelui (cifoze, lordoze, scolioze, cifolordoze, cifoscolioze), pentru stoparea dezvoltarii garbovelii.
In timpul practicarii sportului si al activitatilor fizice solicitante, fara existenta unei afectiuni, ci doar pentru sprijinul si sustinerea articulatiei. Astfel se limiteaza suprasolicitarea si riscul de accidentare.
Call Now Button